24 uur storingsdienst

  • Home
  • Informatiepagina's
  • 24 uur storingsdienst

Een professionele elektricien verhelpt de storing! 24/7 Storingsdienst

Ligt de kortsluiting aan een elektrisch apparaat? Dan is het verstandig om het apparaat te laten repareren, voordat u het weer aansluit. Soms komt het voor dat het apparaat niet meer bruikbaar is en u toch een nieuwe moet aanschaffen. 

Veiligheid is het meest belangrijke

Kunt u geen defect elektrische apparaat vinden of twijfelt u wat de oorzaak van de kortsluiting precies is? Schakel dan altijd een professionele elektricien van ons in. Wij kunnen snel en vakkundig de oorzaak van de kortsluiting achterhalen en kunnen het direct voor u oplossen. Bij ons krijgt u de garantie dat alle bedrading weer juist en netjes worden aangesloten zodat u weer veilig gebruik kunt maken van elektra. De elektricien geeft u daarnaast ook handige tips en adviezen, zoals bijvoorbeeld het laten controleren van de rest van de bedrading en waar nodig te laten repareren. Zo voorkomt u kortsluitingen in de toekomst!

0657334871
info@pvh-elektrotechniek.nl

Storing melden? Neem nu contact op!

 

Wanneer? 

Druk bezig met het renoveren van uw pand/woning? Goed idee om dan uw meterkast uit te breiden, te herstellen, te vernieuwen. Het kan ook zijn dat u de meubels wilt verplaatsen, dan is het ook aangeraden om uw meterkast hierop aan te passen. Komen er met de renovatie nieuwe elektrische apparaten bij? Dan is er een kans dat u een tekort aan groepen heeft. Handig dat u dan de meterkast vervangt. U kunt deze ook uitbreiden naar een groter vermogen. Bijvoorbeeld als u een nieuwe keuken aanschaft en of elektrisch wilt gaan koken.

 

Verschil tussen meterkast en groepenkast

Het verschil tussen een meterkast en groepenkast is vaak onduidelijk. De groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten. De meterkast heeft als onderdeel ook een elektriciteitsmeter. De meterkast hoeft niet altijd compleet vervangen te worden, hoewel dit wel aan te raden is. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

 

Waarom een echte vakman? 

Met heel veel zaken in het leven is het soms beter om iets over te laten aan een specialist. Sommige mensen zijn niet gecertificeerd om elektriciteit te herstellen. Dit is niet alleen een gevaar voor de persoon zelf, maar ook voor uw huishouden. Laat het dus echt alleen doen door een expert of gecertificeerd persoon. Zorg hier dus altijd voor als u een ergens afspraak inplant  Onze elektriciens zijn ervaren en gediplomeerd. Wij helpen u graag. Onze ervaren elektricien houdt met name rekening welke groepen u exact nodig heeft. De verkeerde groepen kunnen achteraf voor gebreken zorgen. Het zelf proberen kan, maar is niet altijd even verstandig. Gevaarlijk, maar het kan ook nog eens meer schade oplopen als gevolg. Schade kan ook achteraf (na een tijdje) komen. Zorg er voor dat een professional u komt helpen. Wij zijn u graag van dienst! 

Share our website